Inschrijving open t/m 7 november

De inschrijving van de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon staat open tot en met maandag 7 november. Heb je nog een goede vorm van je najaarsmarathon in Amsterdam of Eindhoven? En wil je een unieke marathon lopen? Schrijf je nu in! Je kunt je ook inschrijven voor de Day Six 10 km, een mooie loop van Abcoude naar Baambrugge en terug.

De KernGezond Duo-Marathon is al weken uitverkocht. Er staan dit jaar 250 duo's aan de start voor deze bijzondere loop, waarbij je in een duo de marathonafstand aflegt. Afwisselend fietsend en lopend, waarbij er altijd een loopt. Voor de duolopers: kijk op deze site voor het reglement. Om de veiligheid van jezelf en andere lopers te waarborgen, kun je niet overal wisselen. Bereid je daarop voor!

We hebben internationale deelname, met maar liefst 19 nationaliteiten. Ook alle provincies zijn vertegenwoordigd.

We hadden altijd al een passage door een koeienstal. Dit jaar komt daar een kas bij. Dit betekent overigens niet dat we een ludieke marathon zijn. De verzorging is onderweg goed geregeld, er zijn overal verkeersregelaars, er is tijdwaarneming en de afstand is ook de juiste afstand.

Ben je er ook bij op 20 november?

Laatste nieuws