Meer dan 225 inschrijvingen voor 4e editie

De afgelopen week is er haast een stormloop ontstaan om in te schrijven voor de 4e editie van de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon. Op dit moment kunnen we al meer dan 225 deelnemers aan de diverse afstanden begroeten! Een ongekend aantal voor dit moment van het jaar.

Op dit moment werkt de organisatie hard aan een coronaproof evenement. De Atletiekunie heeft inmiddels een tweede protocol opgesteld. Hierin zijn enkele versoepelingen ten opzichte van het eerste protocol. Een gefaseerde start is echter nog steeds noodzakelijk om een afstand van 1,5 meter te bewaren. Verder vindt er overleg plaats met de gemeente hoe verschillende elementen uit het protocol vorm te geven. Deze gesprekken verlopen positief. We gaan er daarom vanuit dat we op zondag 15 november weer een heel mooi evenement kunnen houden!

Kijk op de website hoe je je kunt inschrijven. En nog steeds geldt: mocht het evenement onverhoopt niet doorgaan in verband met corona, dan krijg je het volledige inschrijfgeld terug!