Home  

   Inschrijven

Inschrijven

Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon

Je kunt je nu inschrijven voor de 6e editie van de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon over een afstand van de hele marathon. Inschrijven is alleen mogelijk via voorschrijving. De voorinschrijving sluit op 6 november 2023. Het annuleren van je inschrijving is mogelijk tot en met 23 oktober.

KernGezond Duo-marathon

Je kunt je nu inschrijven voor de 6e editie van de KernGezond Duo-marathon. Hierbij leg je met twee deelnemers de marathonafstand afwisselend fietsend en lopend af, waarbij er altijd een deelnemer loopt. De voorinschrijving sluit op 6 november 2023. Het annuleren van je inschrijving is mogelijk tot en met 23 oktober.

Day Six 10km

Je kunt je nu inschrijven voor de 6e editie van de Day Six 10km. Dit is een loop over een afstand van 10 kilometer, met start en finish in Abcoude. Inschrijven is alleen mogelijk via voorschrijving. De voorinschrijving sluit op 6 november 2022. Het annuleren van je inschrijving is mogelijk tot en met 23 oktober.

Electro World Mini-Marathon

Atletiek Abcoude organiseert tijdens de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon deze loop voor kinderen tot en met 12 jaar. Inschrijven kan via de site van Atletiek Abcoude. Inschrijven is nog niet mogelijk.

Amstelhoek Fortcross

Je kunt je nog niet inschrijven voor deze loop.

Inschrijfkosten
Vroege-vogelstarief
Tot en met 30 augustus 2023
Voorinschrijving
Vanaf 31 augustus 2023 t/m 6 november 2023
Hafkamp Groenewegen
De Ronde Venen Marathon
Max. 500 deelnemers
€ 27 € 32
KernGezond Duo-marathon
Max. 300 teams
€ 45 € 50
Day Six 10 kilometer
Geen limiet
€ 10 € 10
Mini-marathon
Geen limiet
Gratis Gratis
Fortcross Amstelhoek
Geen limiet
Gratis Gratis