27 augustus 2022: Schrijf je in voor het vroege-vogeltarief t/m 30 augustus

Voor de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon (de hele marathon) betekent dat € 27, voor de KernGezond Duo-marathon € 45 en voor de Day Six 10 kilometer € 9. Dit scheelt op de hele en Duo-marathon toch mooi € 5!
De inschrijving verloopt goed. We kunnen al weer minimaal 580 lopers begroeten op zondag 20 november a.s., onder wie 180 duo’s. De limiet van 250 duo’s komt daarmee in zicht.
Maar we willen dat de 5e editie nog gezelliger wordt! We hebben daarom gezorgd voor meer muziek langs de kant en we hebben het parkoers nog specialer gemaakt met de passage door een kas. En natuurlijk doen we weer alle acht dorpen van De Ronde Venen aan, lopen we langs kronkelende riviertjes en weilanden en over de voormalige spoorbaan en het Botsholpad.
De verzorging onderweg en aan de finish is weer goed op orde en we zorgen voor een mooie herinnering. Wil je je marathonseizoen op een mooie manier afsluiten, heb je altijd al een loop samen met je (loop)vriend(in) willen doen of kies je voor een leuke (en snelle) 10 kilometer?
We zien jou graag op zondag 20 november voor een extra gezellige editie van de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon!